1000 ,- IGEN FÖR FRI FRAKT!

UNIK KLÄNNINGS DESIGN
HURTIG LEVERANS
GRATIS FRAKT ÖVER kr. 1000,- sek
Till kassan
Summa: 0

Meny

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0 SEK
UNIK KLÄNNINGS DESIGN | HURTIG LEVERANS | GRATIS FRAKT ÖVER kr. 1000,- sek

KOKO NORWAY

 

KO:KO NORWAY  startade sin resa 2011. Företaget är baserat i Fosnavåg utanför Ålesund. Här skapas idéer och ny design och här packas och skickas alla varor, mestadels KLÄDER. Stine är drivkraften bakom ko:ko norway. Hon har alltid klänning, mest för att det är otroligt bekvämt och praktiskt att ha en klänning. Och bäst av allt tycker hon att klänningar gör varje dag till en fest!

Målet med ko:ko norway är att ha ett överraskande urval av klänningar. Vi vill designa klänningar som ger glädje. en fantastisk passform, en super kvalitet eller en överraskande design. Vi vill helt enkelt inspirera kvinnor att bära fler klänningar genom vår ko:ko och tidlös design. Att få "inte" klännings kvinnor att upptäcka komforten i en klänning är så otroligt roligt. För att upptäcka att det är så lätt att vara fin i en klänning samtidigt som det är praktiskt behöver du inte sätta ihop flera plagg. Hos oss får du klänningar i alla stilar, du behöver inte vara glam för att gå med en klänning. Vår bästsäljande klänning är faktiskt en sportig version som används av aktiva damer i vardagen. Produkterna måste vara av hög kvalitet, de måste vara hållbara, funktionella och inte minst vara så bra att bära att du föredrar en klänning framför allt annat. Vi är mer upptagna med design än med trender eftersom klänningarna kommer att användas över tid, detta är ett trevligt och enkelt sätt att vara hållbart. För oss handlar det om att designa klänningar som kommer att pågå. Vi är glada över att vi idag kan erbjuda ett varierat urval av klänningar för vackra, tuffa och aktiva damer.

Hur började allt?

Stine har ritat krusiduller och blommor hela sitt liv och tränat som blomm dekoratör på Vea. Hon gifte sig med Øyvind som är kock och estetiker. De är båda intresserade av norsk design och bra hantverk. De har upplevt att hårt arbete lönar sig. 2009 hoppade båda deras företag för att investera och förverkliga KO&KO AS med design och produktion av tusentals klänningar. Det var helt ko:ko att tänka eller drömma om att man skulle tjäna sitt levande att designa och sälja klänningar i Norge. Men den första ko:ko-klänningen såldes i oktober 2011 i Fosnavåg. Att passera 100 000 sålda klänningar var en milstolpe, det finns mycket fler klänningar idag. Idag har vi vår dagliga drift i KO: KO byggd i Fosnavåg.

Alla klänningar tillverkas i Polen och i Litauen av tillverkare som vi är säkra på och som vi har blivit väl bekanta med. Vi har en ömsesidig respekt och goda önskningar för varandra.

Ko: ko norway har inte en fysisk butik men säljer klänningarna via webbutiken www.kokonorway.com eller genom återförsäljare. Vi är stolta över att säga att vi idag säljer klänningarna över hela världen. Allt är möjligt mellan fjorden och bergen i vackra Fosnavåg på Sunnmøre.

​Bilden visar vårt ko:ko lager i Fosnavåg där all administration sker. Byggnaden stod färdig 2019. Den andra bilden är Stine & Øyvind under en mode show, detta var en stor upplevelse. Ett fantastiskt samarbete med Cultureschool of Herøy, FOA, skyltdockor och dansare från Fosnavåg.