1000 ,- IGEN FÖR FRI FRAKT!

KLÄNNINGAR
HURTIG LEVERANS
GRATIS FRAKT ÖVER kr. 1000,- sek
Till kassan
Summa: 0

Meny

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0 SEK
KLÄNNINGAR | HURTIG LEVERANS | GRATIS FRAKT ÖVER kr. 1000,- sek

TVÄTTA & SKÖTA

HUR MAN TVÄTTAR OCH TAR HAND OM KLÄDERNA.


Det råder ingen tvekan om att om du tar väl hand om något så förblir det bättre, inklusive en klänning. Riktig skötsel av klänningarna är därför viktigt om du vill bära dem under lång tid. En härlig kund skriver följande till oss: Jag älskar mina ”KOKOsar” och vårdar dem ömt för jag vill njuta dem lääänge.
Vad vi rekommenderar är att läsa tvättanvisningarna och följa den. Använd inte torktumlare! Personligen tvättar jag min ko: ko-klänningar och youbloom klänningar vid fin tvätt eller ulltvätt, jag hänger upp dem och låter dem torka. Vissa klänningar, till exempel ullkvalitet, måste torka platt så att de inte förlorar formen. Ett smart tips är att hänga klänningarna för luftning, vi borde alla bli bättre på det, då sparar vi också lite tvätt, klänningen förblir fin längre och vi sparar miljön.

MATERIAL:
Värdet av att skapa en produkt som håller både design och kvalitet över tid är viktigt för oss.
Vi har testat många kvaliteter, och vår största produktion är i Jaquard-tyg, viskos, jeans och oeko tex-bomull.

Jacquard tyg:
Jacquard består av de flesta viskos, lätt elastan och några av jacquard-tygerna tillsätts med lite polyester. Dessa kan tvättas med 30 grader fin tvätt, använd inte torktumlare på dem. Men dessa är fantastiska att hänga upp för luftning. De krullar inte och är därför ett fantastiskt vardagskläder och perfekt i resväskan för resor.

Viskos:
Detta är en tygkvalitet som ger oss många möjligheter. Dessa är tvättbara i maskin och vi rekommenderar 30 grader fin tvätt. Använd inte en torktumlare på dessa, eftersom materialet kan se lite tråkigt ut.

Linne
Linne är ett vackert naturmaterial. Dessa kan tvättas i maskin med 30 grader fin tvätt.

Ull:
De flesta ullprodukter vi har kan tvättas med tvättmedel for ull och silk på ett ullprogram. Om det inte kan tvättas anges det specifikt i produktbeskrivningen. Ullkvalitet måste torka platt så att de inte förlorar formen.

Jeans:
Jeans och denim kan tvättas på 40 grader.

Oeko tex bomull:
Denna bomull är märkt Safe Textiles och är garanterat utan någon form av allergiframkallande färgämnen. Vi rekommenderar 30 grader fin tvätt på detta material.

Bomull:
Vi rekommenderar 30 grader fin tvätt på detta material